Sezóna rebarbory je v plnom prúde.
Túto rastlinku si pamätám ešte ako dieťa, keď ju babka pestovala na záhrade a považovala som to za nejakú burinu. Babka ju už síce na záhrade nemá, ale my doma áno.
Asi pred 3 rokmi sme z nej dokonca vyrábali džem, ktorý je výborný, nieje presladený a je jemne nakyslastý, odporúčam vyskúšať.
Navyše má rebarbora veľmi priaznivé účinky na ľudské telo.
Vždy keď pečiem snažím sa nejako experimentovať, tento krát prišla na rad rebarbora v kombinácii s čokoládou a je to veľká mňamka.
Receptom som sa inšpirovala niekde na internete, samozrejme som si ho upravila podľa svojich predstáv a bez lepku.
Dobrú chuť 🙂
S láskou
Tea
…………….
Tento recept nájdete aj v Škole hrou pre dospelákov – online projekte mojej maminy, kde učí dospelákov veci, ktoré nás v škole nenaučili.