Milujem čokoládu.
Keď som mala chuť vyskúšať niečo nové rozmýšľala som, čo to bude.
Keďže bola jeseň a pri slove jeseň mi ako prvé napadnú gaštany, voľba bola jasná…
gaštanové pyré…mňam…
Kombinácia gaštanového pyré a čokolády je priam famózna…
po koláči sa len tak zaprášilo behom chviľky…
vyskúšajte a uvidíte, že úspech je zaručený 🙂
Ja som použila formu o veľkosti 31 cm.
Kým sa nám upečie cesto, vyrobíme si krém:
Čokoládové hobliny:
6. Keď je cesto upečené a vychladnuté, môžeme ho potrieť džemom, ja som použila z čiernym ríbezlí.
Nanesieme krém a posypeme čokoládovými hoblinami.
Dobrú chuť 🙂
S láskou
Tea
…………….
Tento recept nájdete aj v Škole hrou pre dospelákov – online projekte mojej maminy, kde učí dospelákov veci, ktoré nás v škole nenaučili.